Tim van de Loo

Tim van de Loo is een gepassioneerde SEO-expert. Hij heeft ervaring met onder meer zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing en conversieoptimalisatie. Hij is in 2005 afgesturdeert op windesheim aan de opleiding Commerciële Economie

Tim begon zijn carrière als SEO-specialist bij een digitale marketingbureau. Hier hielp hij bedrijven bij het verhogen van hun zoekmachineposities en het genereren van meer verkeer naar hun websites. Vervolgens ging hij aan de slag bij een aantal verschillende bedrijven in de marketingsector waar hij meer verantwoordelijkheden kreeg en zich verder ontwikkelde als SEO-specialist.

In 2019 begon Tim zijn eigen bedrijf als SEO-expert. Hij richtte zich op het helpen van bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren en hun SEO-strategieën te verbeteren. Hij werkte samen met andere SEO-experts en marketingbureaus om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Hij gebruikte verschillende technieken om de zoekmachinepositie van bedrijven te verbeteren, waaronder linkbuilding, contentmarketing en conversieoptimalisatie.

Tim streeft ernaar om zijn klanten te helpen door hun online aanwezigheid te verbeteren en hun SEO-strategieën te verfijnen. Hij heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van SEO-strategieën en is gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun digitale doelen te bereiken.