Eva de Jong

Eva de Jong is een Nederlandse tekstschrijver met veel ervaring in het schrijven van teksten voor web, print en audiovisuele media. Ze begon haar carrière als freelance tekstschrijver in 2006. Eva is in 2005 afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek

Eva heeft een brede kennis van de media-industrie. Ze heeft een passie voor het schrijven van krachtige, betekenisvolle teksten die de lezer aanspreken. Ze is vooral gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor websites, online advertenties, blogs, social media-berichten, nieuwsartikelen en marketingmateriaal.

Eva heeft een achtergrond in de journalistiek, waardoor ze een scherp oog heeft voor detail en een sterk vermogen om informatie te verzamelen en te verwerken. Ze heeft ook ervaring in copywriting, waardoor ze begrijpt hoe krachtige taal en creatieve ideeën kunnen worden gebruikt om een boodschap te communiceren.

Eva is een gedreven tekstschrijver die zich inzet om haar klanten de beste service te bieden. Ze is trouw aan deadlines en houdt van het samenwerken met klanten om hun verhalen en ideeën tot leven te brengen.