Over ons

Wie zijn wij

Welkom bij MijnLening.nl, de nummer één website voor het vergelijken van leningen. Als je op zoek bent naar een lening, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een gebruiksvriendelijke en betrouwbare leningvergelijkingstool waarmee je gemakkelijk verschillende leningaanbieders en leningproducten met elkaar kunt vergelijken.

Met MijnLening.nl kun je leningen vergelijken op basis van rentepercentages, looptijden, leningbedragen en meer. Onze vergelijkingen en beoordelingen geven je alle informatie die je nodig hebt om de juiste lening voor jouw behoeften te kiezen.

Naast het vergelijken van leningen, bieden wij ook informatie over leningtarieven, kosten en vele andere onderwerpen die te maken hebben met leningen. We houden de leningmarkt in de gaten en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze leningvergelijkingstool is makkelijk te gebruiken, onze informatie is betrouwbaar en onze service is gratis. We zijn trots op onze website en willen dat je een goede ervaring hebt. Als je vragen hebt of feedback wilt geven, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt dat je MijnLening.nl hebt gekozen voor je leningvergelijking. We hopen dat je een lening vindt die precies bij jou past.

Ons team

Eva de Jong

Eva de Jong

Eva de Jong is een Nederlandse tekstschrijver met veel ervaring in het schrijven van teksten voor web, print en audiovisuele media. Ze begon haar carrière als freelance tekstschrijver in 2006. Eva is in 2005 afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek

Eva heeft een brede kennis van de media-industrie. Ze heeft een passie voor het schrijven van krachtige, betekenisvolle teksten die de lezer aanspreken. Ze is vooral gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor websites, online advertenties, blogs, social media-berichten, nieuwsartikelen en marketingmateriaal.

Eva heeft een achtergrond in de journalistiek, waardoor ze een scherp oog heeft voor detail en een sterk vermogen om informatie te verzamelen en te verwerken. Ze heeft ook ervaring in copywriting, waardoor ze begrijpt hoe krachtige taal en creatieve ideeën kunnen worden gebruikt om een boodschap te communiceren.

Eva is een gedreven tekstschrijver die zich inzet om haar klanten de beste service te bieden. Ze is trouw aan deadlines en houdt van het samenwerken met klanten om hun verhalen en ideeën tot leven te brengen.

Tim van de Loo

Tim van de Loo

Tim van de Loo is een gepassioneerde SEO-expert. Hij heeft ervaring met onder meer zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing en conversieoptimalisatie. Hij is in 2005 afgesturdeert op windesheim aan de opleiding Commerciële Economie

Tim begon zijn carrière als SEO-specialist bij een digitale marketingbureau. Hier hielp hij bedrijven bij het verhogen van hun zoekmachineposities en het genereren van meer verkeer naar hun websites. Vervolgens ging hij aan de slag bij een aantal verschillende bedrijven in de marketingsector waar hij meer verantwoordelijkheden kreeg en zich verder ontwikkelde als SEO-specialist.

In 2019 begon Tim zijn eigen bedrijf als SEO-expert. Hij richtte zich op het helpen van bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren en hun SEO-strategieën te verbeteren. Hij werkte samen met andere SEO-experts en marketingbureaus om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Hij gebruikte verschillende technieken om de zoekmachinepositie van bedrijven te verbeteren, waaronder linkbuilding, contentmarketing en conversieoptimalisatie.

Tim streeft ernaar om zijn klanten te helpen door hun online aanwezigheid te verbeteren en hun SEO-strategieën te verfijnen. Hij heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van SEO-strategieën en is gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun digitale doelen te bereiken.